fbpx

Here you can enroll as a student at our online horse academy
and graduate as a better partner for your horse!

So far we are offering courses in swedish only, but towards the end of 2024 we will be offering courses in both swedish and english!


Hearts & Horses Educational Framework

In everything we do here at the Horse Academy, we are working within this specifk framework.

5 key areas we need to master in order to become true partners with our horses.

So all the courses follow this framework and makes it easy for you to understand, learn and implement in your own life with your horse.
No matter what your preferences are, whether you like rdining western or english, showjumping or icelandic horses. Whether you want to only play with your from the ground or if you are driving horses.


Our Course(s):

Lifetime Access

Partnerskap Med Din Häst!

Det finns många olika metoder i hästvärlden, men oftast är de fylld med regler, restriktioner och begränsningar som gör att just du och din häst har svårt att lyckats.
Med över 30.000 elever genom 20 år samt alla typ av hästar och problem som kan finnas i hästvärlden, har vi samlat ihop en utbildning som inte begränsar dig, inte ger dig masser med regler och restriktioner.
En utbildning som verkligen gör du och din häst fri och som verkligen kan göra den skillnaden ni behöver för att komma vidare..
Det finns en djupgående kursplan du kan följa steg-för-steg, eller hoppa runt i som du vill. Det finns olika case studies för att bredda din kunskap med olika hästar, olika problemställningar och olika beteenden.
Det spelar ingen roll om du är helt ny med häst eller väldigt erfaren och gärna vill uppnå Mastery. En omfattande och genomgripande utbildning inom hästpsykologi, äkta samarbete och stark “connection” mellan häst och människa.

Det här får du på utbildningen:
Som medlem blir du elev och det vi kallar en Dedicator på Hästakademin och får tillgång till den fulla utbildning i hästpsykologi, partnerskap med hästar och naturlig träning både från marken och i sadeln.
Det finns både teoretiska lektioner, praktiska lektioner, forskning och filosofiska lektioner. Utbildning blir konstant uppdaterad och utökad med det senaste som vi kommer upp med av både forskning, upptäckelser, utvecklingar och många olika “case studies” av hästar.

-Teori om hästens natur & psykologi
-Naturlig Markträning – Longering & Frilongering
-Naturlig Inridning – Bli den första på ryggen av din häst 100% säkert
-Naturlig Ridning – Friridning & Precisionsridning
-Skapa ett samarbete med din häst från marken & i sadeln
-Stressfri lastning & transport av häst!

Detta är den absolut bästa utbildningen av sitt slag i Sverige.
Du får allt du behöver för att kunna bygga just det Partnerskap du alltid har önskad dig!

Lifetime Access

Masterclass i Hästpsykologi 2023

Masterclass i Hästträning med Mikkel Oster: Upptäck den Sanna Samverkan mellan Häst och Människa.
Omfattande Utbildning!
Få den bästa utbildningen i hästbeteende och hästpsykologi. Skapa långvariga, roliga och lyckliga relationer mellan hästar och människor.
Inspirerande Föreläsningar och Lektioner med Mikkel Oster.
Delta i flera inspirerande och utbildande föreläsningar och lektioner där Mikkel demonstrerar och undervisar i följande koncept:
-De 4 Pelarna av Samverkan
-MT (Meningsfull Träning)
-Ledarskap medan du Rider
-Mental Smidighet
-Trailerlastning”För alla som håller på med hästar borde relationen mellan häst och människa vara det primära. Mikkel visar och berättar för oss vidare hur man kan få till goda relationer och han gör det på ett pedagogisk och trovärdigt sätt. Alla som håller på med hästar borde få lära sig detta. Tack Mikkel för att du delar med dig.”

– SIlja Eriksson