fbpx

Hearts & Horses -The Horse Psychologist Podcast – Lyssna och fördjupa dig i teorin!

Gubben Med Hatten #14 – Emotionell Fitness i oss & i hästen! Hearts & Horses – The Horse Psychologist

Gubben Med Hatten #14 – Emotionell Fitness i oss & i hästen! Hejsan svejsanJag hoppas att vårkullern har kommit till dig också. Här hos oss då kliar det i hela kroppen för att komma ut och leka med hästarna och påbörja säsongen. Vintern går alltid med planering, uppbyggnad och förberedelse inför allt osm vi har planerat.Tex. De nya distansutbildningar vi kommer lansera och några nya vi ska påbörja att producera. Annars så går tiden åt att planera och strukturera upp våra evenemanger i år. Vi har vår turne där vi i mars ska till norge och april och maj är olika ställen i Sverige. I Juni ska vi till Danmark och över sommaren och hösten kommer vi vara i Sverige på olika platser. Bland annat ska vi till Luleå i Juli. Självklart har vi det stora evenemang den 2-3 September med Linda Parelli. Va?? Är det sant?? Ja det är sant. Linda och jag har genom en länge tid pratat mycket om och funderat en del på hur vi skulle kunna göra ett samarbete och visa det absolut bästa inom Natural Horsemanship, hästpsyklogi och partnerskap mellan hästar och människor. Så vi har kommit fram till att göra en helgkurs tillsammans. Två hela dagar fullpackad med utbildning, problemlösning, hästpsykologi, samarbete och hur man skapar en glad häst och en glad människa. Alltså en glad relation mellan hästar och människor. OM du inte vet vem Linda Parelli är så kan jag berätta att Linda är en av de mest välkända och duktigaste kvinnorna i hela hästvärlden och har många års erfarenhet av att utbilda och föreläsa om just hur man skapar en lycklig relation tillsammans med hästar.  Hon anses vara den ledande och främsta kvinnliga experten på hästpsykologi och utveckling baserad på hästpsykologi. Hon är en mästare på Mindful Riding och en otroligt talangfull dressyrryttare. Linda har coachat flera tusen hästmänniskor till att inte bara få en bättre relation med sin häst utan även hela vägen upp till att vinna OS i dressyr. Vårt evenemang är den 2-3e september i Hässleholm i Skåne och du kan boka din plats på vår hemsida: www.heartsandhorses.se  Då hoppas jag verkligen att du och alla dina vänner kommer och tar del av ett helt unikt evenemang. När men tillbaka till det podden. Den här gången fortsätter vi serien om vår personliga fitness och idag ska det handla om emotionell fitness. Det blev ett riktigt bra avsnitt vi spelade in på väg hem från ett lastningsuppdrag. Vi kommer runt om vad emotionell fitness är, varför det är viktigt och riktigt goda verktyg till hur vi kan träna vår emotionella fitness. För ja mina vänner. Vi behöver träna på det.Vi kommer även in på hur emotionell fitness ser ut hos hästen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  1. Gubben Med Hatten #14 – Emotionell Fitness i oss & i hästen!
  2. Gubben Med Hatten #13 – Mental Fitness & Mental Agility i relation till att skapa ett bra partnerskap med din häst! Hur behöver vi att tänka?
  3. Gubben Med Hatten #12 – Hästens Självbild. Hur ser det ut och hur bör det se ut?
  4. Gubben Med Hatten #11 – Trail Talk med Jonna om Personligt Ledarskap och att skapa en bättre självbild!
  5. Gubben Med Hatten #10 – Trail Talk med Jonna om vårt Forskningsprojekt, Mental Agility och om hur viktigt Fölprägling och Naturlig Inridning är för hästar idag.