fbpx

Starta HÄR!

Tusen tack för att du vill gå den här utbildningen. Den är en sammanfattning av många års lärdomar och erfarenheter. Tusentals misstag och utvecklingar.

Allt detta har jag försökt komprimera in i en utbildning som kommer utmana dig att utveckla dina personliga ledaregenskaper, och stötta dig med verktyg och visdom.

Är du öppen för det så kan den här utbildningen ändra ditt liv positivt samt hjälpa dig att bygga ett starkt partnerskap med din häst.

Utbildningen går genom de 5 områden vi behöver behärska för att bli en äkta partner för vår häst. De 5 områden är:

  • Hästpsykologi
  • Naturlig Kommunikation
  • Ledarskap
  • Utrustning
  • MT – Meningsfull Träning

Kursen ger dig en gedigen kunskap inom de 5 områden och du får en mångsidig kunskap i hur ett partnerskap baserad på samarbete ser ut.
Du kommer lära dig att se på hästar med nya ögon och större förståelse. Det här är en utbildning som går på djupet i hästpsykologi och beteendevetenskap samt naturlig kommunikation och personligt ledarskap, men med ett väldigt praktiskt och användbart twist!

Målet för mig är att du ska bli den ledare och partner som din häst vill ha.

De ledarskapsfärdigheter som du med rätt kunskaper kan bygga tillsammans med din häst, de har du med dig för resten av livet. Och om det blir som det blivit för mig i mitt liv, så kommer mycket av kursens innehåll att vara applicerbart även på situationer som inte handlar om eller har med att hästar att göra.

Stort lycka till…!

Mikkel Eron Angel Oster